Gangetabellen nett. Red dyrene og øv gangetabeller spil

6 gangen

Gangetabellen nett

Dersom du svarer feil, får du 1 ny sjanse. Tabeller danner grundlaget for de beregninger, du skal udføre i de kommende år, så det er vigtigt at du forstår dem fuldt ud. Denne testen ble utviklet for å støtte barneskoleelever i å lære matematikk. Hastighedsprøven er god træning for dig, så du kan få dine tabeldiplomer. . Spørgsmålene kommer ind, og så skyder du brættet med det svar, der matcher.

Nächster

Gangetabel skydespil

Gangetabellen nett

Der er derfor vi fandt på Gangetabeller. Gangestykkene kommer opp ett og ett og elevene skal trykke på riktig svar fra en hundrerute. Tallene vi multipliserer sammen kalles for faktorer eller ledd og svaret kalles for et produkt. Du må svare mange multiplikasjons-spørsmål og hoppe over hindringer for å ha en sjanse til å komme på førsteplass. På de fleste nivåer må du svare på spørsmål om en gangetabell. Mønterne kommer, når dit svar er rigtigt, og du belønnes med en diamant, når du gennemfører niveauet. Vælg den tabel, som du vil øve ud fra de følgende.

Nächster

Lær alle gangetabellene med spill og øvelser

Gangetabellen nett

Mønstrene i sirklene ble veldig forskjellige. Du kan vælge mellem 1 til 12 og også øve flere gangetabeller samtidig. Spill-elementet gjør det mye morsommere å lære. For å vinne et hesteløp må du innhente alle sammen, men det er ikke lett. Når du har valgt gangetabellerne, kan du bestemme, hvor svær din rejse skal være. I oppgavearket for 9-gangen kan du velge mellom tre oppgavetyper.

Nächster

Øv på 9

Gangetabellen nett

Du kan også velge gangetabelløvelser for 4. Øv på gangetabellene på nett Gangetabellene er viktige, og det finnes ikke så mange steder hvor man kan lære dem raskt og enkelt. Hvis du vælger en boble med det forkerte svar, mister du noget af dit helbred. Hvis du har glemt noen av svarene, er det bare å gå tilbake til «Alle tabeller i rekkefølge» og øve deg mer før du prøver på nytt. Deretter er det om å gjøre å få to rekker, osv. For eksempel med 4 x 7 kan du regne 5 x 7 ud først, og derefter fratrække 1 x 7. Ved å løse alle regnestykkene fra gangetabellen kan dere komme dere gjennom hele jungelen.

Nächster

gangetabellen

Gangetabellen nett

Hvordan spiller man gangetabel skydespillet? Du kan ta vare på hesten din med svamper, børster og vann etter et løp. Gangetabellene danner grunnlaget for matematikken du skal jobbe med i 6. Om dette ikke går bra, vil det riktige svaret vises før det nye spørsmålet stilles. På vejen vil du også møde forhindringer, som fx. Dette er en seriøs test som viser din forståelse av multiplikasjonstabellene, og en flott måte å øve automatisering med aritmetikk. Høyeste score lagres bare når du har registrert en bruker.

Nächster

origin-www.bumrungrad.com: Lær alle gangetabellene med spill og øvelser

Gangetabellen nett

For enda mer trening, kan du prøve tempotesten, 1-minutterstesten eller spille gangetabellspillene. Det finnes noen triks som gjør det enklere å lære tabellene og mestre dem på lang sikt, som for eksempel å sette det minste tallet først. Så snart du har reddet alle dyra, vil hele kartet være dekket av dyrebilder. Først og fremmest er du nødt til at løse alle matematikproblemerne rigtigt for at gøre fremskridt. Hvorfor lægger vi så stor vægt på at lære tabeller? Velg tabellen du vil øve på fra listen. Når du multipliserer sammen flere tall, spiller det ingen rolle hvilken rekkefølge du gjør det i.

Nächster

Lær alle gangetabellene med spill og øvelser

Gangetabellen nett

Automatisering er en viktig evne for utvikling av aritmetiske ferdigheter. Tilsammen har vognene 21 hjul. Du kan begynne med å øve på gangestykkene i riktig rekkefølge, men når du begynner å få taket på det kan du prøve tilfeldig rekkefølge i stedet. Skriv ut oppgaveark for 9-gangen Klikk på oppgavearket for å se det i et større format. Deretter gjorde vi det samme med 3-gangen. Du kan også øve dig på forskellige tabeller i én øvelse, så du kan se om du kan dem allesammen. I den andre oppgaven skal du skrive inn tallet som mangler for å gjøre regnestykket komplett.

Nächster